XIII TROBADA EMPRESARIAL IBEROAMERICANA

Patent and Trademark Andorra


sapim
15 d’abril de 2021

XIII TROBADA EMPRESARIAL IBEROAMERICANA

SAPIM (Societat Andorrana de Patents i Marques) assistirà, en la persona del seu director Sr. Josep Carbonell Gimeno, a la XIII Trobada Empresarial Iberoamericana que tindrà lloc al Principat d’Andorra els propers dies 19-20 abril 2021.

Aquesta Trobada Empresarial Iberoamericana és l’activitat oficial de la XXVII Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern. Està organitzada per la Secretaria General Iberoamericana-SEGIB, el Consell d’Empresaris Iberoamericans-CEIB i la Confederació Empresarial Andorrana-CEA.

La Trobada es centrarà en la innovació pel desenvolupament sostenible i la recuperació post COVID-19, amb especial èmfasi en la innovació en els aspectes sanitaris, socials, econòmics, jurídics i mediambientals, tal com recull el seu lema: ” Innovació per al Desenvolupament Sostenible. Objectiu 2030. Iberoamèrica davant el repte de coronavirus “.

Comptarà amb la participació de 22 països i més de 50 conferenciants.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que esteu d'acord amb la nostra política de privacitat.