XIII TROBADA EMPRESARIAL IBEROAMERICANA

Patent and Trademark Andorra


sapim
15 d’abril de 2021

XIII TROBADA EMPRESARIAL IBEROAMERICANA

SAPIM (Societat Andorrana de Patents i Marques) assistirà, en la persona del seu director Sr. Josep Carbonell Gimeno, a la XIII Trobada Empresarial Iberoamericana que tindrà lloc al Principat d’Andorra els propers dies 19-20 abril 2021.

Aquesta Trobada Empresarial Iberoamericana és l’activitat oficial de la XXVII Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern. Està organitzada per la Secretaria General Iberoamericana-SEGIB, el Consell d’Empresaris Iberoamericans-CEIB i la Confederació Empresarial Andorrana-CEA.

La Trobada es centrarà en la innovació pel desenvolupament sostenible i la recuperació post COVID-19, amb especial èmfasi en la innovació en els aspectes sanitaris, socials, econòmics, jurídics i mediambientals, tal com recull el seu lema: ” Innovació per al Desenvolupament Sostenible. Objectiu 2030. Iberoamèrica davant el repte de coronavirus “.

Comptarà amb la participació de 22 països i més de 50 conferenciants.