Data i hora a Andorra: 14 de juliol de 2024 16:36

logo

Contacti amb nosaltres
sapim@sapim.com

C/ B.Riberaygua, 39, 4-3
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

SAPIM (SOCIETAT ANDORRANA DE PATENTS I MARQUES) és una oficina dedicada exclusivament a la propietat industrial i intel·lectual.
Solucions simples i intel·ligents
Desde 1995

SAPIM es va establir el maig de 1995, en el moment de la publicació de la primera llei de marques d’ Andorra. Des d’ aleshores, SAPIM ha consolidat el seu lideratge a Andorra, en la reivindicació i la defensa dels drets de propietat industrial i ha adquirit una vasta experiència i una gran professionalitat que es tradueixen en un servei d’ excel·lent qualitat. El nostre equip està altament especialitzat i és multilingüe.

SAPIM és membre de les associacions de propietat intel.lectual de prestigi com INTA, AIPPI, ECTA, ASIPI i APRAM.

Associacions

aippi
inta
apram
ecta

0

Empresa 
creada en

0

Clients 
(Maig 2021)

Missió - Visió - Valors

MISSIÓ

La nostra missió consisteix en proveir als clients de solucions innovadores i transparents, donant suport al desenvolupament, la protecció i una bona administració de la seva Propietat Industrial. Volem encoratjar i proporcionar serveis amb un valor afegit a una clientela nacional i internacional, amb un enfocament pràctic del negoci i amb la màxima professionalitat i confidencialitat. Apostem per crear i executar processos i eines eficients, adaptant-nos a les necessitats del mercat i l’empresa.
Seguim els nostres valors ètics de manera estricta, optimitzant l’ús dels nostres recursos per a una adequada rendibilitat.

VISIÓ

Una companyia líder en serveis legals i complementaris, oberta als canvis i a  noves empreses. Una firma local i internacionalment reconeguda gràcies a la qualitat del seu servei, dinàmica, proactiva, amb alts estàndards ètics i professionals.
SAPIM ofereix solucions efectives per a la plena satisfacció dels clients, és financerament sòlida i compromesa amb la comunitat.

VALORS

Lleialtat.

Integritat, confidencialitat i respecte.

Dedicació i accessibilitat.

Passió de l'equip de treball i el compromís amb el que fem.

Disposició a innovar i assumir nous reptes.

L'equip

JOSEP CARBONELL

ALICE JULI

MERITXELL BONET

LAURA GUAL

Teniu alguna pregunta o projecte?