Data i hora a Andorra: 14 de juillet de 2024 15:04

logo

Contacti amb nosaltres
sapim@sapim.com

C/ B.Riberaygua, 39, 4-3
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

 

El lloc Web de Internet “sapim.com” i “sapim.ad”, es titularitat i éstà administrat per SAPIM, SLU. Les seves dades són,

SAPIM, SLU. (en endavant SAPIM)
C/ B. Riberaygua, 39, 4-3
AD500 Andorra la Vella (Principat d’Andorra)
Tel. +376 869407
Fax: +376 869406

Dades Registrals: Registre de Societats del M.I. Govern d’Andorra – Núm.Registral 6578, Llibre S-25, Foli 229-234
NRT: A-701734-G

SAPIM està autoritzat o n’és titular, de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial dels elements continguts a la pàgina web (com per exemple: imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials utilitzats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.).

Queden expressament prohibides la reproducció, distribució i comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà, sense l’autorització prèvia i expressa de SAPIM. Vostè, com a USUARI de la present pàgina web, es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial, titularitat de SAPIM.

Els materials i contingut d’aquesta lloc web tenen un fi merament informatiu i no poden ésser considerats com a substitutius d’assessorament tècnic o legal, en les diferents matèries tractades.

A causa de les modificacions legislatives i jurisprudencials, els esmentats materials poden ésser actualitzats, raó per la qual, per tal de confirmar si els mateixos reflecteixen l’estat actual de les qüestions tractades, és necessari contactar directament amb els professionals de SAPIM.

SAPIM no es fa responsable dels errors o omissions que poguessin existir en els continguts del lloc web, ni es responsabilitza de qualsevol virus o fallada del sistema.

SAPIM es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al lloc web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin mitjançant aquesta, com la forma en què apareguin presentats o localitzats a la pàgina web.

RECOLLIDA DE DADES ESTADÍSTIQUES

Únicament, amb la finalitat d’oferir-li un millor Servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar el seu ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, nombre de visites, així com l’activitat i freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o per controlar-ne el concret funcionament tècnic i es cancel·len immediatament desprès de la seva elaboració.

En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals identificaves de l’usuari ni s’enregistren les seves adreces IP.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.