FINALITZA LA XIII TROBADA EMPRESARIAL IBEROAMERICANA


sapim
22 d’abril de 2021

FINALITZA LA XIII TROBADA EMPRESARIAL IBEROAMERICANA

La XIII Trobada Empresarial Iberoamericana, portal de la XXVII Cimera iberoamericana ANDORRA 2020, ha deixat la seva petjada ferma, fent front a la pandèmia Covid-19 a base d’innovació, sostenibilitat i transició ecològica.

Les diferents taules rodones d’aquesta Trobada, han descrit diferents escenaris i models de com sortir de l’actual crisi. Tots els experts han fet esment que serà necessari millorar la implementació i consolidar els canvis que els esdeveniments actuals, han obligat a prendre les diferents estructures empresarials.

La organització de les corporacions en aquest moment, ha de passar per una atenció especial en les fonts d’energia i transició ecològica, on la sostenibilitat i la transformació digital, han de revertir en un creixement que permeti la recuperació econòmica.

Iberoamèrica i Andorra com a part de l’organització, te el repte de recuperar entre d’altres sectors, el turisme que ha estat pilar de la seva economia.

SAPIM (Societat Andorrana de Patents i Marques), ofereix el seu coneixement per la protecció de totes les iniciatives i innovacions que marquen els actuals temps. La protecció en Propietat Industrial, tant de marques com de patents a Andorra, així com també fora de les fronteres del Principat en qualsevol expressió de la Propietat Intel.lectual en general.